Cirit gösterisinde atlar çarpıştı

  • Ana Sayfa
  • Cirit gösterisinde atlar çarpıştı
Cirit gösterisinde atlar çarpıştı
Nevşehir merkeze bağlı Göreme Beldesi'nde düzenlenen cirit müsabakasında iki atın çarpışması sonucu 1 at telef oldu.Abone ol

Nevşehir merkeze bağlı Göreme Beldesi'nde düzenlenen cirit müsabakasında iki atın çarpışması sonucu 1 at telef olurken, binicisi yaralandı. Çarpışan diğer at ve binicisi, o yerel seo laydan yara almadan kurtuldu.

Cirit sporunun yurt geneline tanıtılması amacıyla düzenlenen müsabakanın ilk dakikalarında talihsiz olay yaşandı. Erzurum Ovacık Atlı Cirit Kulübü’nden Dursun Yazıcı atı ile hamle yaparken, Haydarhan Atlı Cirit Kulübü sporcusu Kurban Koçak’ın bindiği at ile çarpıştı. Çarpışma sonrasında Kurban Koçak ve atı olaydan yara almadan kurtulurken, Dursun Yazıcı yaralandı. Atı ise telef oldu. Yaşanan kaza sonrası ilk günkü karşılaşma iptal edildi.
Cirit müsabakasında organizasyon sıkıntısı yaşandı. Çok sayıda yerli ve yabancı seyircinin bulunduğu müsabaka alanında veteriner ve ambulans bulunmaması tepki topladı. Attan düşen Dursun Yazıcı acılar içinde dakikalarca ambulansın gelmesini bekledi. Aynı şekilde at da veteriner gelene kadar acı içerisinde kıvrandı. Veteriner yaralı atı iğneyle uyuttu.

Karşılaşmalara yarın devam edileceği öğrenildi.



Kategori : SPOR