Uzaylıların dünyaya geleceği tarih

  • Ana Sayfa
  • Uzaylıların dünyaya geleceği tarih
Uzaylıların dünyaya geleceği tarih
'Tanrının Arabaları'nın yazarı Daniken UFO kongresi için İstanbul'daydı... i ay gün yıl olarak verdi. Abone ol

4. Uluslarası UFO Kongresi İstanbul'da başladı. Kongre'nin en önemli katılımcısı ünlü UFO Bilimcisi,"Tanrıların Arabaları" kitabının yazarı Erich Von Daniken oldu. Daniken yaptığı konuşmada ''Dünya dışı varlıklar Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya takv utah seo imine göre 21 Aralık 2012'de dünyaya gelecekler. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir.'' dedi

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Kumburgaz'da Mayıs ayında çekildiği ileri sürülen ve “UFO” olduğu iddia edilen görüntülerin bu konuda en şüpheci olanları bile ikna etmeyi başardığını söyledi.
Akdoğan, özellikle UFO'ların özellikle 1. ve 2. Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler'in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlattı.

UZAYLILAR TEKNOLJİMİZİ KAYGIYLA İZLİYOR

“Dünya dışındaki varlıkların, atom silahı ve kimyasal silahların geliştirilmesi nedeniyle dünyadaki teknolojik gelişmeleri kaygıyla izledikleri”ni ileri süren Akdoğan, UFO gerçeğini herkesin kabul etmesi gerektiğini söyledi.

Akdoğan, “Türk Hava Kuvvetleri ve MİT bünyesinde UFO masası var. NASA'da da çok önemli bilgiler mevcut. UFO konusunda gizlilik politikası artık bitirilmeli. Dünyada yaşayan 6 milyar civarında insan başka gezegenlerde zeki varlıklar olduğu gerçeğini bilmeli” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL