Erbakan eski talebelerine yüklendi

  • Ana Sayfa
  • Erbakan eski talebelerine yüklendi
Erbakan eski talebelerine yüklendi
Necmettin Erbakan siyasete hızlı döndü. AK Partililer için "önce evlatlarımız" dedi ardından uyarmayı da ihmal etmedi.Abone ol

Politik Araştırmalar Merkezi tarafından düzenlenen "Anayasamızın Değişmez Maddeleri" konulu konferansında konuşan eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan "AKP bizim evlatlarımızdır" dedi ve eleştirdi: "Onlar ne yaptıklarını bilmiyorlar"

“AKP BİZİM EVLATLARIMIZD backlink IR”

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan ise panelden önce yaptığı konuşmada, anayasa değişikliği tartışmalarına değinerek, asıl konunun devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü olduğunu söyledi.

AKP'nin 6 yıldır iş başında olduğunu anımsatan Erbakan, “AKP bizim evlatlarımızdır. Onlar hakkında yaptığımız tenkitleri şefkatimizden yapıyoruz. Dikkatlerini çekmek için. Ne yaptıklarını bilmiyorlar” diye konuştu.

Anayasa'da hakimiyetin yasama, yürütme ve yargı organları tarafından yürütüleceğinin belirtildiğini hatırlatan Erbakan, “Bizde hakimiyet IMF tarafından yürütülüyor” dedi.

Türk halkının aç, fakir ve işsiz bırakılmak istendiğini savunan Erbakan, AKP iktidarı döneminde açlık sınırı altındaki vatandaşların sayısının azaldığını ancak yoksulluk sınırı altındaki vatandaşların sayısının arttığını belirtti.

İşsizlikteki artışa dikkati çeken Erbakan, “Gerçekte milletin büyük kısmı varoşlarda çöplüklerden yiyecek topluyor” diye konuştu.

Türkiye'nin zayıflatılmak ve İsrail'e vilayet yapılmak istendiğini iddia eden Erbakan, “Türkiye adım adım yok olmaya götürülüyor, planlı bir şekilde. Bunu yapanlar dış güçlerdir” iddiasında bulundu.



Kategori : POLİTİKA