Baydemir bakanı kapıda karşıladı

  • Ana Sayfa
  • Baydemir bakanı kapıda karşıladı
Baydemir bakanı kapıda karşıladı
Baydemir ile hükümet arasındaki buzlar eriyor mu? GAP'tan sonumlu Bakan Yılmaz ile Baydemir sıcak görüntüler verdi.Abone ol

Güneydoğu Anadolu Projesi'nden (GAP) Sorumlu Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti.

kansas seo >AK Parti Milletvekilleri Abdurrahman Kurt, Kutbettin Arzu ve Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Büyükşehir Belediyesi'ni ziyarete eden Bakan Yılmaz'ı Baydemir kapıda karşıladı.

GAP'tan sorumlu bakan olarak Diyarbakır'ı çok önemsediğini belirten Yılmaz, Diyarbakır'ın tarihi dokusu ve potansiyeliyle son derece önemli bir konuma sahip olduğunu anımsattı. Yılmaz, bütün kesimlerin katılımı, işbirliği ve dayanışmasıyla Diyarbakır'ın çok daha yaşanabilir, GAP kapsamında hızla gelişen, kalkınan bir kent olmasını dilediklerini bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ise ziyaretten memnun olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki Diyarbakır tüm Ortadoğu coğrafyasında kültür, sanat ve ticaret merkezi olma yolunda kentte bulunan tüm dinamiklerle birlikte çalışarak mutlaka o hedefe ulaşacaktır." dedi.



Kategori : GÜNCEL