Mehdi sen değilsin benim polemiği

  • Ana Sayfa
  • Mehdi sen değilsin benim polemiği
Mehdi sen değilsin benim polemiği
Mehdiliğin tüm belirtilerini yaşıdığını söyleyen Adnan Oktar'a rakip çıktı. Bakın kim 'Sen değil de benim mehdi' dedi?Abone ol


Daha önce Mehdi’nin tüm belirtilerinin kendisinde olduğunu ancak Mehdilik iddiasıyla ortaya çıkmasının uygun olmayacağını belirten Adnan Oktar’a cevap Cüppeli Ahmet Hoca’dan geldi.

Tartışma 3 Mayıs 2009’de Cüppeli Ahmet Hoca’nın şu sözleriyle başladı: “Ben Mehdiyim diye tutturmuş. 'Ya değilsin’ diyoruz ada backlink pake ti ma. Sen Mehdi değilsin. '100 tane hadis bana uyuyor’ diyor. Anlının ortasında boşluk ve sağ omzunda ben olacak bunlar da var diyor. Hamdolsun tutturduk diyor.”

Bu sözlere Adnan Oktar 11 ayrı web sitesiyle cevap verdi. Hazırlanan internet siteleri ise birbirinin kopyası niteliğinde ve Adnan Oktar kendisinin mehdi olduğuna dair argümanlarını bakın hangi internet sitelerinden nasıl savunuyor:

www. cubbelininbilmedikleri.com sitesinden:

* “Hz. Mehdi (A.S.) İstanbul’dan çıkacaktır.”
* “Üstad Said Nursi Hazretleri Emirdağ Lahikası’nda Hz. Mehdi (a.s.)’nin birinci görevinin, ahir zamanda insanlığı etkisi altına alan Materyalizm ve Darwinizme karşı iman hakikatlerini anlatarak insanların Allah’a iman etmesine vesile olmak olacağını söylemiştir.”

www.cubbeliahmethocayacevap.com sitesinden:

* “Nimetullah Hoca Efendi’nin Feyz Dergisi ile yaptığı söyleşisinden” başlığı altında şu sözlere yer veriliyor: “Bu yüzyıl İslam’ın yüzyılı olacak. Şüphesiz Mehdi gelecek. Bazıları bu konuyu fazla önemsemiyorlar. Çok yanlış. Ben bir çok büyüklerden bizzat işittim. Zaten bir çok hadis mevcut.”

* “Peygamberimiz (S.A.V.) medrese eğitimi almamıştı, Hz. Mehdi (A.S.) de medrese eğitim almayacak sadece kendisine verilen özel ilimlerle hükmedecektir.”

www.cubbeliahmethocaninyanlislarinareddiye.com



Kategori : GÜNCEL