Her 2 çocuktan biri Hadise olmak istiyor

  • Ana Sayfa
  • Her 2 çocuktan biri Hadise olmak istiyor
Her 2 çocuktan biri Hadise olmak istiyor
Ah zamane çocukları... Recep İvedik'i oyuncak sanıyorlar... Canları sıkılınca İKEA'ya gidiyorlar. İşte bir çocuk anketinden öne çıkanlar...Abone ol

17-19 Nisan tarihlerinde Toyiki Çocuk Süpermarketleri tarafından 2 bin 378 çocuğa bir anket düzenlendi.. “Soruları yanıtlayanların yüzde 37’si 7 yaş üzerindeydi. Yüzde 8’i, 2- Silis kumu 3 yaş arasında. Yüzde 64’ü kız, 35’i erkek. Bakın bu çocuklar sorulara nasıl cevaplar verdiler.

Hürriyetin haberine göre anketin ilk sorusu, “En sevdiğiniz oyuncak nedir?” oldu... Kızların yüzde 36’sı oyuncak bebeklerimiz, cevabını verdi. Onu, yüzde 18 ile oyuncak arabalar takip ediyor. Zeka gelişiminde büyük rol oynayan, son dönemin popüler eğlencesi yap-boz ise yüzde 13 ile üçüncü sırada. Onu yüzde 10 ile hayali kahramanların figürleri ve yüzde sekiz ile müzikli oyuncaklar takip ediyor.
Çocukların yüzde 15’i top, diğer yüzde 15’i de peluş oyuncaklarından vazgeçemiyor. En az sevdikleri oyuncak ise yoyolar. Arada ilginç örnekler de var. Mesela bazıları Recep İvedik’in bir oyuncak olduğunu sanıyor.
Çocuklar hayal kahramanlarına sinema, televizyon ve hikaye kitaplarından aşinalar. Kimileri kendilerini onlarla özdeşleştiriyor, kimileri kahramanlarının oyuncaklarını ellerinden düşürmüyor, posterlerini odalarına asıyor.

TRANSFORMERSLARA BAYILIYORLAR



Kategori : GÜNCEL