Beşiktaşa Nihat şoku!

Beşiktaşa Nihat şoku!
Kartal'da ikinci büyük şok!.. Demirören kesin konuştu... "Nihat gelecek" dedi. Son gelen haber Beşiktaş'ı sarstı...Abone olMehmet Topuz'un transferinde hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş teselliyi Nihat ile bulmak istedi. Demirören şahsen devreye girdi.
Ama Nihat'dan şoke eden bir yanıt aldı. Nihat, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.

Sabah saa virginia seo tlerinde İspanya'ya giden Başkan Yıldırım Demirören ile yönetici Mario Berk, Nihat'ın menaceri Murat Kuş ve Villarreal'li yöneticilerle biraraya geldiler.

İspanyol kulübünün satışa çıkarttığı Nihat için kıyasıya bir pazarlığa giren Demirören ve Berk, küçük pürüzler dışında masadan mutlu bir şekilde kalktılar.

DEMİRÖREN KESİN KONUŞTU

Başkan Demirören, Nihat için Villarreal'in bonservis ücreti olarak 7 milyon Euro istediğini, kendilerinin ise 5 milyon Euro verdiklerini belirterek ''Üç aşağı beş yukarı bir rakamda anlaşacağız. Ama şunu söyleyebilirm ki Nihat yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek'' dedi.

NİHAT ŞOKE ETTİ

Gündüz bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş'ı şoke eden haber gece yarısı geldi. NTV sporun haberine göre Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın teklifine "hayır" yanıtını verdi. Bu haberle Topuz olayının ardından Beşiktaş camiası ikinci büyük şoku yaşadı.

-MEHMET TOPUZ'DAN SON HABER;
"Ben bunu Aziz Yıldırım'a söyleyemem"...

-AZİZ YILDIRIM'IN GECE YARISI HAREKATI
2. sayfada...



Kategori : SPOR