Sakaryada üvey anne dehşeti

Sakaryada üvey anne dehşeti
Sakarya'daki tüyler ürpertici dehşet, minicik bir kızın ihbarıyla ortaya çıktı. İşte o insanı dehşete düşüren haberin detayları;Abone ol

Sakarya'nın Arifiye İlçesi’nde 7 yaşındaki kız çocukları S.K’yı 2 yıl odaya kilitleyip, aç bırakarak sürekli olarak dövdükleri iddia edilen üvey anne H.Ş. ve öz baba M.K. çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
georgia seo r>Olay Jandarmaya yapılan ihbar üzerine ortaya çıktı. İhbarda Abdibey Mahallesi’nde birlikte yaşayan 31 yaşındaki M.K. ve 28 yaşındaki H.Ş.’nin yanlarında yaşayan kız çocuğu S.K’ye kötü muamele yaptıkları ihbar edilince jandarma ekipleri önceki gün saat 13.00'de eve baskın yaptı.

Evde arama yapan jandarma tek katlı evin bitişiğindeki kilitli odayı açtığında S.K.'yı gördü. Aç bırakıldığı ve bakımsız olduğu belirtilen küçük kız Jandarma ekipleri tarafından Adapazarı Toyota-Sa Hastanesine götürüldü. Burada yapılan muayenede vücudunda darp izine rastlanan küçük kız, “Annem ve babam beni sürekli dövüyorlardı” dedi.

Son olarak üvey annesinin olay günü kendisini aç bırakarak başına ayakkabı ile vurduğunu da söyleyen küçük kızın sözleri üzerine üvey anne H.Ş. ile baba M.K. jandarma tarafından gözaltına alındılar.

Adliyeye sevk edilen anne baba ifadeleri alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşkenceye uğrayan küçük kız ise Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı üzerine Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.



Kategori : GÜNCEL