Uyuşturucu şebekesi çökertildi

  • Ana Sayfa
  • Uyuşturucu şebekesi çökertildi
Uyuşturucu şebekesi çökertildi
Hollanda’ya sevk edileceği ihbarı üzerine harekete geçen polis, Hollanda polisi ile temasa geçerek ortak operasyon başlattı.Abone olKocaeli'nde, duvar saatleri içerisine gizlenmiş 10 kilo 391 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili Türkiye'de 3, İran’dan getirilen eroinin duvar saati içersine gizlenip Hollanda’ya sevk edileceği ihbarı üzerine harekete ebay ads geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Sube Müdürlüğü ekipleri Hollanda polisi ile temasa geçerek ortak operasyon başlattı. Ekipler Kocaeli, Hakkari, Diyarbakır ve İstanbul’da belirlenen adreslere baskın düzenlerken Hollanda polisi de aynı anda orada operasyon yaptı.

Operasyonlarda Çelebi Özyıldız (31), kardeşi Sedat Özyıldız (30), Halil Laçin (37) gözaltına alındı. Bu kişilerin gösterdikleri yerlerde Hollanda’ya sevk edilmeye hazırlanmış 10 duvar saatinin içinde birer kiloluk paketler halinde 10 kilo 391 gram eroin ele geçirildi. Sevk edilecek eroini alacağı belirlenen Hasan Burçak (41), Yaşar Polat (43) ise Hollanda'da yakaladı. Türkiye’de yakalanan 3 kişi İstanbul Beşiktaş Adliyesi’ne sevk edildi.

3 AY ÖNCE DE 43 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 3 ay önce Çayırova İlçesi’nde ele geçirdiği 43 kilo eroinin de bu şebeke elemanları tarafından sevk edilmek istendiği öğrenildi. Bu operasyon sırasında aynı şebekenin elemanı olduğu belirtilen Mustafa Pelen (50) yakalanarak tutuklanmıştı.



Kategori : GÜNCEL