Saraydaki şeyleri açıklayın artık!

  • Ana Sayfa
  • Saraydaki şeyleri açıklayın artık!
Saraydaki şeyleri açıklayın artık!
Kemal Kılıçdaroğlu, Dolmabahçe'deki esrarengiz görüşmenin aydınlatılması için 'Asıl görev Büyükanıt'a düşüyor' dediAbone olDolmabahçe'deki esrarengiz görüşme, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dan hemen sonra CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun da söz sudi arabistan bin dawood lerine yansıdı...

Başbakan Erdoğan ile dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ın Dolmabahçe Sarayında yaptıkları görüşmenin ayrıntılarının artık kamuoyuna açıklanma zamanı geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Sayın Büyükanıt, Başbakan’ın ifadesiyle 'şeyleri’ açıklamalı" dedi.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün NTV’de, dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe Sarayında yaptığı görüşmeye ilişkin, "Sayın Büyükanıt, açıklamaya kalkarsa o zaman ben de yaptığımız görüşmeyle ilgili şeyleri açıklarım" dediğini anımsattı. Devlet yönetiminde, bir Başbakan ile bir Genelkurmay Başkanının "iki saat başbaşa özel bir konuyu görüşmelerinin, olağan bir olay olmadığını" belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:



Kategori : POLİTİKA