Daum onu Fenerbahçeye mi alacak?

  • Ana Sayfa
  • Daum onu Fenerbahçeye mi alacak?
Daum onu Fenerbahçeye mi alacak?
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Türk basınından sonra Alman basını da Daum'un istediği futbolcuyu yazdı.Abone ol

Almanya'nın Bild Gazetesi, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Christoph Daum'un Bayern Münih'in golcüsü Luca Toni'yi İstanbul'a götürmek istediğini yazdı.

Alman Bild gazetesi, birinci l south dakota seo ig (Bundesliga) takımlarından 1. FC Köln'den ayrılan ve önümüzdeki sezon Türkiye'de çalışacak Christoph Daum'un, Bayern Münih'te oynayan İtalyan oyuncu Luca Toni'yi Fenerbahçe'ye almak istediğini yazdı.

''Daum onu Fenerbahçe'ye mi alacak?'' başlığıyla verilen haberde, Daum'un Toni'yi Türkiye'ye götürmek istediği ve Fenerbahçe'nin Toni'ye 8 milyon Euro yıllık ücret teklif ettiği öne sürüldü.

Fiorentina takımından 2007 yılında 11 milyon Euro transfer ücretiyle Bayern Münih'e transfer olan Luca Toni'nin 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu, ancak Gomez, Olic ve Klose'yle çok iyi forvet oyuncuları kadrosunda bulunduran Bayern Münih'in Toni'yi satabileceği kaydedildi.

Toni de kulübüyle konuşmak zorunda olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Daum ile birlikte üst düzey bir takım kurmak istediği, bunun için de Bayern Münih'in yıldız oyuncusunu transfer etmek istediği kaydedildi.



Kategori : SPOR