Alişan Macaristana kapak attı

Alişan Macaristana kapak attı
Şarkıcı Alişan ticareti sevdi. İki yıldır Budapeşte'de tekstil işinde boy gösteren sanatçı başka bir sektöre geçiyor.Abone ol

İki yıldan bu yana Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bayan tekstil mağazası çalıştıran ünlü şarkıcı Alişan, ülkede yaşanan ekonom vajinismus tedavisi ik kriz nedeni ile mağazasını kapadı.

Macaristan'daki ortağı Servet Bekman ile tekstil pazarından çıktıklarını açıklayan Alişan, turizm sektörüne girmeye karar verdiklerini, başkent Budapeşte'de dört yıldızlı bir otel işletmek istediklerini söyledi.

Budapeşte'de açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Alişan, Macaristan'daki şirketlerini kapatmadıklarını, iki yılını geçirdiği Avrupa'nın incisi olan Budapeşte'yi çok sevdiğini, burada çok sıkı dostluklar kurduğunu, dolayısıyla Macaristan'dan kopmayı düşünmediğini bildirdi.

Budapeşte'nin merkezinde dört yıldızlı bir otelin işletmesi için iki günden bu yana ortağı Servet Bekman ile toplantı yaptığını açıklayan Alişan, eylül ayından itibaren Türk turist ağırlıklı bir otel işletmek istediklerini kaydetti.



Kategori : GÜNCEL