Tarlada karne töreni yapıldı

Tarlada karne töreni yapıldı
Öğrencilerden kimisi karnesini okulda, bazıları ise evlerine ve tarlalarına kadar gelen öğretmenlerinin elinden aldı. Abone olŞanlıurfa'da eğitim-öğretim döneminin son gününde öğrencilerin büyük bölümü karne heyecanını yaşayamadı. Aileleriyle birlikte tarlalarda çalıştığı gerekçesiyle öğrencilerin çoğu karnelerini almaya gelemedi.

Birçok öğrenciye karnesi okul yerine aileleriyle birlikte çalıştıkları tarla virginia seo da verildi. Okula gelen birçok öğrenci ise karnelerini aldıktan sonra ailelerinin bulunduğu tarlalara koştu.

Merkeze bağlı 150 öğrencisi bulunan Gözeler Köyü Birleştirilmiş Sınıflar İlköğretim Okulu birincisi Saliha Kaya (10) karnesini tarlaya kadar gelen öğretmeninin elinden aldı.

Sabah saatlerinden itibaren okul bahçesinde toplanan öğrencilere karnelerini dağıtan Gözeler Köyü İlköğretim Okulu Öğretmeni Mustafa Çolak, okula gelemeyen öğrencilerin karnelerini vermek üzere bir kenara ayırdı.

Bunun üzerine Mustafa Çolak, bahçede toplanan yaklaşık 100 kadar öğrenciye karnesini dağıttıktan sonra, gelmeyen öğrencilere ait karneleri alarak tarlalarda dolaşmaya başladı. Bazı öğrencilerinin batıdaki illere çalışmak için köyü terk ettiği gerekçesiyle karneleri komşularına veya yakınlarına verildi.

OKUL BİRİNCİSİ KARNESİNİ TARLADA ALDI

Aileleriyle birlikte tarlada çalışan öğrencilerinin yanına giden okul öğretmeni Mustafa Çolak, burada karneleri dağıtmaya başladı. Tarlada çalışan öğrencilerden 3. sınıf öğrencisi Saliha Kaya, karnesini veren öğretmenin elini öptü. Öğretmen Çolak, yapılan inceleme sonucunda 3. sınıf öğrencisi küçük kızın okul birincisi olduğunu söyledi.

TARLADA ÖĞRENCİ ARANDI



Kategori : GÜNCEL