En yakın arkadaşı öldü, o serbest bırakıldı

  • Ana Sayfa
  • En yakın arkadaşı öldü, o serbest bırakıldı
En yakın arkadaşı öldü, o serbest bırakıldı
Hız sınırını fazlasıyla aşan iki arkadaştan biri kaza sonucu feci şekilde can verdi, o sırada diğeri olan biteni kamerayla çekiyorduAbone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Motorsikletleriyle, 20 dk içinde tam 30 kez hız sınırını aşan ve saatte 170 km hız yapan iki arkadaştan biri öldü idaho seo , diğeri mahkemede beraat etti.

Fred Bowden, Andrew Prowse'un arkasından onu takip ediyor ve yolculuklarını filme çekiyordu. Hızları saatte 170 km'nin üzerine çıkan iki yakın arkadaştan 46 yaşındaki Andrew Prowse beyaz bir vanın altında kalarak feci şekilde can verdi. Tüm bu olan biteni kameraya çeken Fred Bowden ise hız sınırını aşmak suçundan yargılanıyordu.

Arkadaşının ölümüne neden olan bu trajik kazadan önce de, Bowden'ın üç ayrı hız sınırı ihlali suçu tespit edildi. 40 km limitin olduğu yerde 70km hızla; 60 km sınırın olduğu yerde 100 km hızla ve 70 km sınırının olduğu bir başka yerde 124 km hız yaparken tutulmuş farklı kayıtlar da ortaya çıktı.

42 yaşındaki, dört çocuk babası Bowden, iki yıl hapis cezasıyla yargılanıyordu ama 190 paund para cezası ve üç yıl motorlu taşıt kullanmama cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.



Kategori : DÜNYA