Uzun boyu ve hız tutkusu başına bela oldu

  • Ana Sayfa
  • Uzun boyu ve hız tutkusu başına bela oldu
Uzun boyu ve hız tutkusu başına bela oldu
Araba hırsızlığı suçundan yargılanan genç 223 cm olan boyu nedeniyle, hakime onu hapse göndermemesi için yalvardı.Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

223 cm boyundaki genç, duruşma sırasında 'boyum çok uzun, çok sıkıntı çekiyorum, mahkumların kötü muamelesine maruz kalmaktan korkuyorum, beni hapse göndermeyin' diyerek yalvardı.

21 yaşındaki Christopher Lister, ot google seo çalışması omobil ve hız takıntısı olan bir genç. Daha önce de, bir ev soygunda kullanılan aracı çalmak suçundan yargılanmış ve ev hapsine mahkum edilmişti.

Ev hapsi sırasında ise, yine tutkusuna kendini kaptırmış ve yine çaldığı bir araçla aşırı hız yaparken tesadüfi bir şekilde bir  polis otosuna çarpınca yakalanmıştı.

11 ay hapis istemiyle yargılanan gencin avukatı Richard Wright, uzun boyundan ve belindeki rahatsızlıklardan dolayı müvekkilinin hapis yatamayacağını, şartlı tahliyesini istediklerini söyledi.

Ancak katiplerden Paul Miller, İngiltere'nin ikinci uzun adamı olan Lister'a, "araçlar konusundaki hastalıklı takıntın seni bu duruma getirdi. Bunun senin için bir ders olacağını umut ediyorum. Artık bir yetişkinsin ve hareketlerinin sonuçlarına katlanman gerekir" dedi.

223 cm uzunluğundaki Lister, iki yıl önce bir televizyon belgeselinde boyu yüzünden kendisinin ve ailesinin çektiği sıkıntıları anlatmıştı.

Ailesi Anita ve Dave, evlerinin kapılarını ve krişlerini oğullarına göre ayarlamak için 20 bin sterlin harcamışlardı. 228 cm'lik özel bir yatak için de 1000 sterlin vermişlerdi.



Kategori : GÜNCEL