Sırp kasabın alem videosu

Sırp kasabın alem videosu
Boşnak televizyonu, 14 yıldır firarda olan Sırp kasabının görüntülerini yayınladı. Dünya kamuoyuna yansıyan videoda yüzlerce kişinin katili keyifte. Abone ol

Boşnak Televizyonu, Bosnalı Sırpların eski komutanı Ratko Mladiç’in, bazıları geçen kışa ait olduğu öne sürülen görüntülerini yayınladı.

Mladiç olarak tanıtılan kişinin, yanında eşi ve gelini ile bir kış sporları merkezinde son derece key oregon seo ifli ve neşeli olduğu gözleniyor.

Görüntülerde Mladiç’in (67), zayıflamış ve yaşlanmış olduğu dikkati çekiyor, ancak hemen tanınıyor. BM Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından, 1995 yılında Srebreniça’da Boşnaklara yönelik soykırımı yönettiği gerekçesiyle hakkında yakalama emri olan Mladiç, 14 yıldır firarda.

Görüntülerin alındığı yeri belirlemek olanaksız olmasına karşın, Boşnak TV’si kaynağını açıklamadığı, ancak çok yeni belki geçen kışa ait olduğunu ileri sürdüğü görüntüleri Mladiç’in oğlunun çekmiş olabileceğini duyurdu.

'GÖRÜNTÜLER 8 YILLIK'

Sırbistan’ın eski Yugoslavya için BM Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) ile işbirliğinden sorumlu Bakanı Rasim Ljacic ise Boşnak TV’sinin, Mladiç’e ait gösterdiği görüntülerin, 8 yıl öncesinden kalma olduğunu söyledi.

Sırp Bakan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Son görüntüler 8 yıl önce çekilmiş. Aralık 2008’de Mladiç’in evinde yapılan aramada bulundu. Bu eski görüntüler, UCM’ye verildi" diye konuştu. Bakan, görüntülerin ortaya çıkmasının amacının, UCM karşısında Sırbistan’ın imajını bozmak olduğunu iddia etti.

İŞTE O VİDEO




İŞTE O VİDEODAN
BAZI FOTOĞRAFLAR

[PAGE]



[PAGE]

Kategori : DÜNYA