Metalist Kharkovden Beşiktaşa hötü haber

  • Ana Sayfa
  • Metalist Kharkovden Beşiktaşa hötü haber
Metalist Kharkovden Beşiktaşa hötü haber
Çek futbolcu Zapotocny'i ile yolları ayırıp, Gueye'yi kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlılara Ukrayna'dan kötü haber geldi.Abone ol

Beşiktaş önümüzdeki sezon defans hattına yapacağı yabancı transferi için, geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nda karşılaştığı Ukrayna ekibi Metalist Kharkov takımının Senegalli futb nebraska seo olcusu Papa Gueye ile ilgileniyordu.

Bu transferi gerçekleştirmek için Çek futbolcu Zapotocny'i ile yolları ayırıp, Gueye'yi kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlılara Ukrayna'dan kötü haber geldi.

Metalist Kharkov Sportif Direktörü Yevgueniy Krasnikov, Gueye'nin Metalist Kharkov takımının en önemli oyuncularından biri olduğunu ve onu kesinlikle satmayı düşünmediklerinin belirtti.

Sportif direktör Krasnikov konu ile ilgili yaptığı açıklamada Papa Gueye'nin satılık olmadığını vurgularken, şunları söyledi:

"Papa Gueye takımımızın en önemli oyuncularından biri ve kendisinden çok memnunuz. Geçtiğimiz sezon Metalist Kharkov'un performansının yükselmesinde önemli katkıları oldu. Sezonun sona ermesinin ardından Gueye ile ilgili teklifler aldık. Ancak Papa Gueye satılık değil. Oyuncumuzla 2 yıl daha sözleşmemiz var ve biz bu süreyi daha da uzatmak istiyoruz. Gueye de burada çok mutlu ve ayrılmak istemiyor.".



Kategori : SPOR