Erikssondan Trabzonspora ret

Erikssondan Trabzonspora ret
İsveçli teknik adam Sven-Göran Eriksson Trabzonspor'un teklifini kabul etmeyeceği belirtildi. İşte o ilginç gerekçe;Abone ol

Trabzonspor’un dün öğle saatlerine kadar süre tanıdığı Eriksson, hayat arkadaşının sorun çıkarması nedeniyle başkan Sadri Şener’den ek süre talep etti. Eşini ikna etmeye çalışan tecrübeli çalıştırıcının, Aston Villa’nın teklifiyle de kafasının karıştığı öğrenildi.

Trabzonspor’da takımın başına getirilmesi için ilk aday olan ve dün öğle oklahoma seo saatlerine kadar süre tanınan Sven-Goran Eriksson’da pürüz çıktı. İsveçli hocanın eşinin Türkiye’ye gelmemek için sorun çıkardığı ve bu nedenle ek süre istediği öğrenildi. Başkan Sadri Şener’i telefonla arayan ve "Ben verdiğim sözün arkasındayım. Ancak bayan arkadaşımı gelmesi için ikna etmeye çalışıyorum. Bana biraz daha süre verin" dediği belirtilen Eriksson’un durumunun hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor.

Alternatif Zaccheroni

Tecrübeli çalıştırıcının ek süre talep etmesinde, Trabzon hakkında detaylı araştırma yapma isteği yanı sıra İngiltere’den Aston Villa’nın kendisine teklifte bulunmasının da önemli rol oynadığı ifade edildi. Bordo mavililerin, Lizbon’da söz aldıkları Eriksson’la aradaki sorunları gideremediği taktirde, dirsek temasında oldukları İtalyan Alberto Zaccheroni ile bir kez daha görüşeceği öğrenildi.

Başkan Sadri Şener, taraftarlara kombine kart almaları çağrısında bulundu. Taraftarların kombinelere ilgi göstermesini beklediklerini söyleyen Şener, "Hiç kimse merak etmesin en iyi hocayı alıp, gereken transferleri yapacağız" dedi.

Kombine patlaması olsun

22-23 Haziran’da gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi yeniden aday olma konusunda çalışmalarının sürdüğünü kaydeden başkan, şöyle devam etti: "Geçtiğimiz sezon verdiğimiz sözlerin birçoğunu tuttuk. İnşallah kombine kartlarında beklediğimiz patlama en kısa zamanda yaşanır."



Kategori : SPOR