Önce polisi ardından ölmek istedi

  • Ana Sayfa
  • Önce polisi ardından ölmek istedi
Önce polisi ardından ölmek istedi
Trabzon'dan kaçıp Samsun'a gelen bir genç kız, polise ihbarda bulunduktan sonra, mezarlıkta telefon kablosu ile kendini ağaca asmak isterken polis tarafından kurtarıldı. Abone ol

Trabzon'dan kaçıp Samsun'a gelen bir genç kız, polise ihbarda bulunduktan sonra, mezarlıkta telefon kablosu ile kendini ağaca asmak washington seo isterken polis tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 155 Polis İmdat hattını arayan bir genç kız, Asri Mezarlık'ta kendini ağaca asarak intihar edeceği ihbarında bulundu. Bunun üzerine söz konusu mezarlık bölgesine ekip sevk edilirken, çevrede yapılan araştırma sonucu kendini telefon kablosu ile ağaca asmak isteyen genç kız bulundu.

Trabzon'daki evinden bu sabah kaçtığı öğrenilen Melek Mutlu (20), Samsun Devlet Hastanesine götürülerek kontrol altına alındı.

Çevresine ''Ölmek istiyorum'' diye bağıran genç kızın yanında bulunan ajandada ise ''Tek suçum inanmak, sevmektir, ama yanılmışım. Sakın yapmayın, yapanı da suçlamayın. Tek suçlu arayın o da kandırandır. Seviyorum deyip oynayandır'' şeklinde bir not bulundu.

Bu arada, genç kızın üzerinde bulunan cep telefonunun çalması üzerine telefona cevap veren polisler, genç kızın ablası olduğunu söyleyen kişi ile görüşerek durumu anlattı.



Kategori : GÜNCEL