Obama İsraile hareket mi çekti?

  • Ana Sayfa
  • Obama İsraile hareket mi çekti?
Obama İsraile hareket mi çekti?
İsrail, Erdoğan'ın "One minute" çıkışı üzerine adeta ayağa kalkmıştı. Obama'nın bu fotosu da İsrail'de aşırı tepki aldı. Abone olİsrail, Erdoğan'ın "One minute" çıkışı üzerine adeta ayağa kalkmıştı. Obama'nın bu fotosu da İsrail'de aşırı tepki aldı.

İsrail televizyonları bu fotoğrafı yayınlayarak, geç michigan seo tiğimiz Pazartesi, Oval Ofis'te çekildiğini iddia etti ve "İsrail'e hakaret" olarak verdi. Başkan Obama, ayaklarını masanın üzerine atmış, telefonla görüşüyor. Ama İsrail televiyonlarının yaklaşımı oldukça ilginçti.

Geçtiğimiz Pazartesi Oval Ofiste, Başkan Obama telefonda görüşürken çekildiği belirtilen fotoğraf, İsraillileri çileden çıkardı çünkü telefonun diğer ucunda İsrail Başbakanı Netanyahu vardı.

BUSH'A AYAKKABI KADAR CİDDİ

İsrail televizyonları ise görüntüyü, en az Başkan Bush'a ayakkabı fırlatılması kadar vahim olarak yorumladı ve "İsrail'e hakaret" diye verdi. Her ne kadar bir İsrail geleneği olmasa da ayakkabılarının altını göstermek, İsrailliler'in de ayıpladığı bir şey. Ortadoğu'da ayakkabılarını birine doğru tutmak, ayakkabı fırlatmak bir hakaret sayılıyor. 60 yıldır bu bölgede varlığını sürdüren İsrail ise bu gelenekten etkilenmiş görünüyor.

"İSRAİL KÖŞEYE SIKIŞTI"



Kategori : DÜNYA