Balık değil güdümlü füze tuttu

  • Ana Sayfa
  • Balık değil güdümlü füze tuttu
Balık değil güdümlü füze tuttu
'Rastgele' diyerek balık tutmlak için denize açıldı. Balıkçının nasibinde balık değil güdümlü füze varmış meğer..Abone ol

ABD'li bir balıkçı, oltasına takılan füzeyle teknede 10 gün geçirdi. Limanda etkisiz hale getirilen füzeyi hatıra olarak isteyen balıkçının talebi kabul edilmedi.

missouri seo >10 Connects News yerel kanalının haberine göre, oltasına takılan füzeyi teknesine bağlayan Floridalı balıkçı Rodney Salomon Meksika Körfezi'nde 10 gün avlandıktan sonra limana döndü.

Fırtınalı ve yıldırımlı havalarda her an patlama tehlikesi bulunan füzeyi teknesinin güvertesine aldığını anlatan balıkçı Salomon muhabirlerin füzenin patlaması olasılığına karşı korkup korkmadığı sorularına, "Korkmadım, neden korkayım ki?" yanıtını verdi.

2,5 metre uzunluğundaki paslanmış füze limana getirilir getirilmez bomba imha ekibi tarafından etkisiz hale getirildi.

Florida eyaletindeki Eglin Hava Üssü yetkilileri, AIM-9 tipi füzenin 16 Ağustos 2004'te bir tatbikat sırasında bir F-15 savaş uçağından atıldığını belirttiler.

Balıkçı Salomon'un bomba imha ekibinden, etkisiz hale getirilmesinin ardından füzeyi anı olarak saklamayı istemesi kabul edilmedi.



Kategori : GÜNCEL