Öpüşenlerin ikisi de kadın!

Öpüşenlerin ikisi de kadın!
Klibinde üstsüz bir şekilde bir kadının dudağına yapışıyor. "Ben biseksüelim. İnanmayan görsün" der gibi hareketler içinde Abone ol

Black Eyed Peas grubunun güzel solisti Fergie, biseksüel olduğunu dair yaptığı açıklamalardan sonra yeni klibiyle de bunu doğrulamak ister gibi.

Son single çalışması I maine seo Gotta Feeling'in videosunda soyunan Balack Eyed Peas grubunun vokalisti Fergie, yine yaptı yapacağını ve bu defa da hem üstsüz hem de nevrotik hareketlerle bir kadını dudağından öptü.

Kışkırtıcı klibiyle bir hayli iddialı gelen şarkıcı, erotizmin sınırlarını zorluyor, zorlamakla kalmıyor, şimdiye kadar çekilen en seksi videolardan birine de imzasını atıyor.

34 yaşındaki Fergie, iç çamaşırlarıyla görüntülendiği videoda, şarkıyı geri plana atarak tamamiyle görsel bir şovun malzemesi olarak boy gösteriyor.

Josh Duhammel'le evli olan Fergie, geçtiğimiz günlerde biseksüel olduğuna dair yaptığı açıklamalarla gündeme gelmiş, pek çok kadınla deneyimleri olduğunu söylemişti.

Aynı zamanda henüz televizyonlarda yer almayan videosu hakkında da küçük ipuçları vermiş ve "Çok seveceksiniz. Çılgınca şeyler yapıyorum. Klipteki kızlarla daha önce de tanışıyorduk. İkisi de güzel ve seksi" demişti



Kategori : MAGAZİN