Bir gece ansızın gelebiliriz!

Bir gece ansızın gelebiliriz!
Alperen Ocakları DTP'lilere ateş püskürdü. Baydemir ve vekillere harita yollayan Alperenler'den zehir gibi mesajlar.Abone ol

Alperen Ocakları'nın hedefinde DTP'liler var. Doğu ve Güneydoğu'yu Kürdistan sınırları içerisinde gösteren haritalara Alperenler'in tepkisi bir o kadar sert oldu.

DTP'li vekillere ve Osman Baydemir'e 1920'de ilan edilen Misak-ı Milli haritasınını yolladılar. Taraf Gazetesi işt sudi arabistan bin dawood e bu sıcak olayı manşetine taşıdı.

Ülkücülerin sıkça kullandığı "Bir gece ansızın gelebiliriz" sloganını manşete çeken Taraf, haritayı yollayan Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Soğman ile görüştü. Muhabir Aylan Uncu'ya konuşan Soğman'ın mesajları çok sertti. Soğman, amaçlarının tehdit değil tepki olduğu görüşünde. İşte Taraf'ın haberi:

BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ

Alperen Ocakları, DTP milletvekilleri ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı'na tehditkâr mesaj gönderdi: Misak-ı Milli'yi unutmayın, her an gelebiliriz

RODOS'TAN NAHÇIVAN'A

Alperen Ocakları Kayseri îl Başkanlığınca DTP'nin bütün vekillerinin yanı sıra Osman Baydemir'e de gönderilen haritada, Türkiye'nin sınırları Rodos'u, Erbil'i, Kerkük'ü, Nahçıvan'ı kapsıyor.

"DTP'LİLER DE SINIR ÇİZİYOR"

Taraf'a konuşan Alperen Ocakları İl Başkanı Soğman, "Misak-ı Milli sınırları atalarımızın kanıyla çizildi. DTP'liler de kendi sınırlarını çiziyor. Çizerlerse, bir gece ansızın gelinebilir" dedi.

"SU UYUR DÜŞMAZ UYUMAZ"

Soğman amaçlarınının "tehdit değil tepki" olduğunu söyledi: 'Su uyur düşmaz uyumaz' sözünden hareketle, biz de uyumadığımızı gösterdik.

İşte DTP'lilere gönderilen o harita

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL