Larissanın Karan ümidi azaldı

Larissanın Karan ümidi azaldı
Türk futbolcu Tümer Metin'in de forma giydiği Yunanistan'ın Larissa Takımı'nın, Galatasaraylı Ümit Karan'ı renklerine bağlama ümidinin çıkmaza girdiği bildirildi. Abone ol

Türk futbolcu Tümer Metin'in de forma giydiği Yunanistan'ın Larissa Takımı'nın, Galatasaraylı Ümit Karan'ı renklerine bağlama ümidinin çıkmaza girdiği bildirildi.

Yun fenomen anistan basınında her ne kadar Larissa'nın Karan ile anlaşmasına ramak kaldığı yönünde haberler yayınlanmış olsa da Larissa'dan yapılan açıklamalar, ''olası bir anlaşma için ümitlerin her geçen gün azaldığı'' şeklinde.

Haberlerde, 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi için Galatasaray'ın 500 Bin Avro istediği, Türk oyuncunun istediği miktarın ise ''el yaktığı'' değerlendirmesinde bulunuldu.

Öte yandan, Larissa Başkanı Kostas Piladakis yaptığı basın toplantısında, takımının tırmanışa geçmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Piladakis, ''Birçok oyuncu ile görüşmelerimiz oluyor. Değeri bilinen oyuncuları bir anda takım renklerine bağlamak zor. Ayaklarımızın yere basması lazım. Galatasaray'dan bir oyuncu almak istersen bu pek de kolay olmuyor. İmkanları büyük bir takımdan bahsediyoruz. Aklımız başımızdan gitmemeli. Çabalarımızı sürdürüp zamanı gelince ne yapabildiğimizi göreceğiz. Çabalarımız sadece Ümit Karan için değil, ismi gündeme gelmeyen başka oyuncular ile de görüşüyoruz'' şeklinde konuştu.



Kategori : SPOR