Kazayla ilgili yeni ses kaydı

Kazayla ilgili yeni ses kaydı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili yeni ses kayıtlarına ulaşıldı. İHA muhabirinin telefonunu bilerek açık bıraktırmışlarAbone ol

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının ardından gazeteci İsmail Gün delaware seo eş'in aradığı 112 acil servis ekiplerinin, gün boyu helikopterin yerinin tespit edilebilmesi için 2 dakikada bir polisi ve jandarmayı aradığı ortaya çıktı. 112 servisi Jandarma yeri tespit edebilsin diye Güneş'in telefonunu kapattırmamış. 112 Jandarmayı her aradığında Güneş'in telefon numarasını tekrar tekrar vermiş.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının ardından kazayla ilgili kuşkuları araştırmak amacıyla TBMM'de kurulan araştırma komisyonuna gelen 112 ses kayıtları, acil servis görevlilerinin, bir yandan kendilerini arayan gazeteci İsmail Güneş ile irtibatı korumaya çalışıp, diğer yandan da polis ve jandarma ekiplerinin yer tespitini sağlayabilmesi için sürekli aradıkları anlaşıldı.

TELEFONU ÖZELLİKLE AÇIK TUTTURMUŞLAR



Kategori : GÜNCEL