Kadınların akın ettiği güzel fuar

  • Ana Sayfa
  • Kadınların akın ettiği güzel fuar
Kadınların akın ettiği güzel fuar
Beauty Eurasia için sayılı günler kaldı. Dünyanın en önemli güzellik fuarlarından olan Beauty Eurasia'nın Türkiye için önemi büyükAbone ol

Tüm dünyada takip edilen ve bir çok farklı ülkede, farklı dönemlerde gerçekleşen bu dev güzellik fuarına Türkiye de ev sahipliği yapıyor. Sayılı günün kaldığı Beauty Eurasia Fuarı Türkiye içi rusca seo n, İpekyolu Fuarcılık yetkilileri konuştu.

Fuar hazırlıklarını ve fuarın Türkiye için önemini anlatan yetkililer şunları söyledi:

"Fuara 10 gün gibi bir sürenin kaldığı “8 haziran” itibariyle gerek web sayfamızdan, gerek fax yoluyla gerekse telefon davetlerimiz sonucunda 92 ülkeden 2.500’den fazla yabancı ziyaretçi Beauty Eurasia’ya geleceğini teyit etti.

Ön kayıt yaptırmadan gelen ziyaretçiler de düşünüldüğünde çok daha artacak olacak bu rakam global kriz ortamında bile yapılan yoğun ziyaretçi çalışmalarının sonucu, şimdiden başarılı bir fuar olacağının göstergesidir.

Yine belki de fuarcılık sektöründe Türkiye’de bir ilk olarak sektörle (kozmetik, güzellik, kuaför, ecza, perakende zincirleri vb) ilgili 20.000’in üzerine sabit telefona sesli mesaj gönderilerek Türkiye’de ve dünyada kullandığımız tanıtım yöntemlerine, teknolojinin harikası bir yenisini ekledi ve gelen dönüşlerden oldukça etkin bir çalışma olduğu görüldü."

HEM ZİYARET HEM TİCARET...



Kategori : GÜNCEL