İçki içme diyen sevgilisini bıçakladı

  • Ana Sayfa
  • İçki içme diyen sevgilisini bıçakladı
İçki içme diyen sevgilisini bıçakladı
İki sevgili birlikte içki içiyorlardı. Ancak ne olduysa adam kadına "fazla içme" dedikten sonra oldu. Kadın kendine geldiğinde her yer kan içindeydi. Abone ol

Eskişehir'de birlikte yaşadığı sevgilisini, birlikte alkol aldıkları sırada çıkan tartışmada bıçakla yaralayan 40 yaşındaki Gülsüm Özkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklan Deniz kumu dı.

Osmangazi Mahallesi Hacı Ömer Sokak'ta önceki dün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, eşinden boşanmış olan Gülsüm Özkan, birlikte içki içtiği sevgilisi 49 yaşındaki Cesur Çetinbaş ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Gülsüm Özkan, eşi 3 yıl önce ölen 3 çocuk babası Cesur Çetinbaş'ı karnından bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan Cesur Çetinbaş, ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olaydan sonra Gülsüm Özkan’ın gözaltına aldı. 3.0 promil alkollü olduğu belirlenen Gülsüm Özkan polislere, “Evde içki içiyordum. Cesur bana daha fazla içki içmememi söyledi. Bu yüzden tartıştık. Masada duran bıçağı ona doğru salladım” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Gülsüm Özkan'ın sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildiğini, Cesur Çetinbaş'ın ise Yunus Emre Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğünü belirtti.





Kategori : GÜNCEL