İşte Levent Ersözün sevgilisi

  • Ana Sayfa
  • İşte Levent Ersözün sevgilisi
İşte Levent Ersözün sevgilisi
Ergenekon tutuklusu Levent Ersöz'ün kaçmasına yardım eden, karısının intiharına sebep olan kadının fotoğrafı ortaya çıktı. Abone olErgenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün sevgilisi olduğu iddia edilen Azerbaycan uyruklu Ulviya Selamova’nı seo usa n fotoğrafı ele geçirildi.

Levent Ersöz’ün kızı Fulya Ersöz, Star’a yaptığı açıklamada ‘Ulviya, babamı Azerbaycan’a kaçırtıp, annesinin evinde saklamış’ demişti. Salamova’nın fotoğraflarının da Ersöz’ün firardayken 3 ay boyunca saklandığı öne sürülen Bakü’deki villasında çekildiği iddia edildi.

Star Gazetesi'nden Zafer Kütük'ün haberine göre; Levent Ersöz, 6. dalga operasyondan önce Şener Eruygur ve Hurşit Tolon’u ‘Sizi de alabilirler’ diye uyardıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Ersöz 6 ay firari gezdikten sonra geçtiğimiz Ocak ayında prostat ameliyatı için sahte isimle yatış yaptığı Ankara’daki özel bir hastanede yakalanmıştı. Ersöz yakalanmadan dakikalar önce yanında olan bir kadının hastaneden ayrıldığı ve güvenlik kameralarından görüntüsünün silindiği iddia edilmişti.

PAŞA SEVGİLİSİYLE EVLENMEK İSTİYORMUŞ



Kategori : GÜNCEL