MHPye yeni aday geliyor

MHPye yeni aday geliyor
''Devlet Bahçeli'nin tarihi bir görevi kaldı, o da MHP'yi yenilemek'' diyen ve olağan kongrede aday olacağını açıklayan kim?Abone ol

MHP’nin sonbaharda yapılacak olağan kongresi yaklaşırken yeni adaylar ortaya çıkıyor. MHP’de bir dönem ‘Hükümet izleme komisyonu’nda görev yapmış olan işadamı Ahmet R. Yılmaz olağan kongrede aday olabileceğini açıkladı.

Ahmet R. Yılmaz, Türkiye’de siyas georgia seo etin yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Bahçeli’nin tarihi bir görevi kalmıştır, o da MHP’nin yenilenmesi ve Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeyde, AKP ve onu idare edenlerin riyakâr siyasi anlayışlarının tahripkârlığını ortadan kaldıracak yapılanmayı MHP’de hayata geçirmesidir. Bu görevi de Sayın. Bahçeli’nin layıki ile yerine getireceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Önemli olan MHP içerisinde kısır tartışmalar yerine Türkiye’nin sorunlarına cevap verecek bir yapının MHP çatısı altında oluşturulabilmesidir. Demokratik bir seçim yarışını sağlayabilmek, MHP’de çoğulcu demokrasinin işletilmesi ve yeniden değerlerimizle kucaklaşarak, Türkiye’nin iktidar partisi olabilmenin önündeki engelleri kaldırmak adına, ileriki günlerde uygun şartların oluşması durumunda, MHP’nin onurlu bir parti üyesi olarak, pek tabii MHP genel başkanlığına adaylığı düşünebilirim.”
Bayındırlık ve İskân Eski Bakanı Koray Aydın, 255 üyenin imzası ile olağanüstü büyük kongre başvurusunda bulunmuş, ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli talep edilen olağanüstü kongrenin makul bir izahının olmadığını, kongrenin zamanında yapılacağını açıklamıştı.



Kategori : POLİTİKA