Kriz fırsatçıları bedel ödeyecek

  • Ana Sayfa
  • Kriz fırsatçıları bedel ödeyecek
Kriz fırsatçıları bedel ödeyecek
Başbakan Erdoğan krizi başka türlü fırsata çeviren iş adamlarına sert çıktı. Krizi bahane edenlere yüklendi.Abone olAnkara'da yatırım tutarı 250 milyon dolar olan 26 fabrikanın açılışını yapan Erdoğan kriz fırsatçılarını uyardı. Krizi gayri insani yöntemlerle kişisel ranta dönü avukat seo ştürmeye çalışanlar bedelini ödeyecek

Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde 26 fabrikanın açılışı ile 46. Yılda 46 Ödül törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, krizi bahane edenlere sert mesajlar verdi. Türkiye'nin küresel krizin etkilerini, gelişmiş ülkeler kadar hissetmediğini yineleyen Erdoğan, açılışını yaptığı toplam 250 milyon dolarlık yatırımları gerçekleştiren işadamlarını kutladı.

'YASAL OLABİLİR'
Yatırım ve üretim noktasında kriz sürecinde sabır gösterenlerin, kriz sonrasında bir adım önde olacaklarını söyleyen Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Krizi bahane ederek işçileri sokağa terk eden firmalar, kredi musluklarını kısan, faizlerini indirmeyen bankalar olduğunu ne yazık ki görüyoruz. Yapılanlar yasal olabilir, ancak ortada ahlaki bir sorunun olduğu da gerçek."



Kategori : GÜNCEL