Münevver cinayetinde şok çelişki!

  • Ana Sayfa
  • Münevver cinayetinde şok çelişki!
Münevver cinayetinde şok çelişki!
Münevver cinaletinde polis ayrı şey söylüyor Adli Tıp ayrı! İşte insanı hayrete düşüren iki rapordaki önemli çelişkiler;Abone ol

Münevver Karabulut cinayetine ışık tutması beklenen Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı otopsi raporu ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme raporundaki bazı tespitlerin birbiriyle çeliştiği ortaya çıktı.

Devletin iki kurumuna ait raporlar neredeyse birbirini yalanlıyor. En çok dikkat çeken ayrıntı ise raporlardaki külot çelişkisi. Adli Tıp Kurumu raporuna göre genç kızın üzerinde mor renkli külot ile bir de boxer var. Dahası Münevver Karabulut'un külodunda da, boxerında da sperm örnekleri var. Polisin olay yeri inceleme raporu ise çok farklı. Polisin raporunda ise Münevver'in üzerinde pembe lastikli, gri beyaz desenli bir külot olduğu bilgisi yer alıyor.

ÇAMUR NEREDE BULAŞTI?

Bi backlink pake ti r başka çelişki ise çamur bilmecesi. Adli Tıp raporuna göre Münevver'in sırtında çamur bulundu. Bu tespit üzerine genç kızın öldürüldükten sonra villanın dışında başka bir yere götürülmüş olabileceği değerlendirilmeye başlandı. Polis raporu ise bu ayrıntıdan çok uzak. Münevver'in cesedi üzerinde ilk inceleme çöp konteynerinden çıkartıldıktan sonra yere yatırılarak yapıldı. Polis raporunda da o çamurun işte bu inceleme sırasında Münevverin sırtına bulaştığı belirtiliyor.

CİNAYETİ KAÇ KİŞİ İŞLEDİ?

En önemli ayrıntılardan biri de cinayeti kaç kişinin işlediği yönünde. İstanbul Valisi Muammer Güler bile Cem G.'nin cinayeti tek başına işlediğini söylüyor. Polis raporu da aynı doğrultuda. Ancak Adli Tıp raporu kafaları karıştırıyor. Raporda yer alan tespitlere göre Münevver'in ağız, boyun ve göğsünde birden fazla kişiye ait tükürük örneğine rastlandığı öne sürülüyor. Yine göbek altından vücudun sol kısmına doğru 20-25 cm uzunluğunda 5 ayrı bıçak yarası var. Bu ayrıntı, cinayeti en az 3, en fazla 5 kişinin işlediği ihtimalini gündeme getirdi. Bu ihtimal üzerine kan örneği alınan Cem G.'nin bazı arkadaşlarına yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

KISKANÇLIK KRİZİ Mİ, TECAVÜZ GİRİŞİMİ Mİ?

Kafaları karıştıran çelişkilerden biri de Münevver'in ölüm nedeni. Polise göre Münevver kıskançlık krizine kurban gitti ve bu kıskançlığa genç kızın cep telefonuna gelen bir mesaj neden oldu. Polis bu mesajı gönderen ve devlet memuru olduğu iddia edilen kişinin kimliğini sır gibi saklıyor. Adli Tıp raporu ise Münevver cinsel ilişkiye zorlandığı için direndi ve Cem G. ile birlikte diğer zanlılar korkunç cinayeti bu yüzden işledi. Devletin iki kurumunun hazırladığı raporlar arasındaki farklılığın nedeni ise kafaları iyice karıştırdı.

İBİZA TATİLİNDEN ŞOK GÖRÜNTÜLER

Rapor karmaşasına Cem G.'nin cinayetten önce çekilen tatil görüntüleri de eklendi. Ortaya çıkan görüntülerde cinayetin bir numaralı zanlısı Cem G. İspanya'nın İbiza adasında günün gün ediyor. Neşeli ve şımarık hareketleri ile dikkat çeken Cem G. İbiza'daki tatlı hayatında gittiği her yerde ayrı bir kızla kameraya poz verip dudak dudağa öpüşüyor.

Aynı görüntülerde insanın kanını donduran bir başka ayrıntı ise Cem G.'nin bir arkadaşının elini boğazına götürerek "gırtlak kesme" hareketini sergiliyor olması. Cem G. arkadaşının bu hareketi üzerine gülüyor. İspanya'daki boğaz kesme işaretinden yaklaşık bir yıl sonra da Münevver Karabulut önce bıçaklandı, daha sonra ise kafası gövdesinden ayrılarak vahşice katledildi.



Kategori : GÜNCEL