Fenerbahçede Aurelio bombası

Fenerbahçede Aurelio bombası
Yeni sezon için iddialı kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişme.. Real Betis'in yetkilisi İstanbul'a geldi.Abone ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Mehmet Aurelio'yu yeniden renklerine bağlamak için görüşmelere başladı.

Turkcell Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonda taraftarını hayal kırık north dakota seo lığına uğratan Fenerbahçe, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüyor.

İç transferde Selçuk Şahin, dış transferde ise Sivassporlu Bilica ve Gaziantepspor'dan Bekir İrtegün'ü renklerine bağlayan Fenerbahçe'de yeni hedef Mehmet Aurelio.

BETİS YÖNETİCİSİ İSTANBUL'DA

NTV Spor'un haberine göre; Sarı-lacivertli yönetim, geçen sezonun başında olaylı bir şekilde İspanya'nın Real Betis kulübüne transfer olan milli futbolcuyu geri getirmek için görüşmelere başladı. Betis kulübünden bir yetkili de bu transfer için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe ile 1 yıllık opsiyonu olmasına karşın Real Betis'e transfer olan Aurelio, dizindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olmuş, ligin son 8 haftasında forma giymemiş, takımı da La Liga'ya veda etmişti.

Aurelio ayrıca Fenerbahçe ile olan sözleşmesine uymadığı gerekçesiyle Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından 5 milyon 250 bin dolar para cezasına çarptırılmıştı.



Kategori : SPOR