Böyle bir iğrençlik görülmedi

  • Ana Sayfa
  • Böyle bir iğrençlik görülmedi
Böyle bir iğrençlik görülmedi
Bunu yapanlar insanlıktan nasibini almamışlar. Sahibinin otlasın diye bıraktığı at öyle bir iğrençliğin kurbanı oldu ki... Abone ol

Edirne'de kimliği belirlenemeyen kişiler, ‘Emel' adı verilen 2 yaşındaki dişi atın burnu ile ağzını iple bağladıktan sonra boğarak öldürdü. Sapıkların, ata tecavüz ettikleri ortaya çıktı.

Fikri Köstekçi, hurdacılık yaptığı at arabasını çeken ‘Emel’ isimli atını evinin 200 metre uza connecticut seo ğında bulunan Tunca Nehri kenarındaki yeşillik alana otlaması için bağladı ve daha sonra evine gitti.

Sabah hurda toplamak için atını bağladığı yerden almaya giden Köstekçi, atının burnu ile ağzının iple bağlanarak öldürüldüğünü gördü.

Bunun üzerine Fikri Köstekçi, polise giderek şikayetçi oldu. Atlarının öldüğünü bildiren anne Nevriye ile Fikri Köstekçi'nin oğlu 9 yaşındaki Süleyman cansız atın başını öptükten sonra sarılarak gözyaşı döktü.

AT TEK GEÇİM KAYNAKLARIYDI

Oğlunun at arabası ile hurdacılık yaparak geçimini sağladığını belirten anne Nevriye Köstekçi, “Oğlum akşam atını getirip buraya bağladı, sabah baktığımızda atın boğularak öldürüldüğünü gördük. Oğlumun tek geçim kaynağı atıydı. Bu atıda borçlanarak aldı. Şimdi nasıl geçinecekler bilmiyorum. Ne istediler bu güzelim hayvandan” dedi.

ATA TECAVÜZ EDİLMİŞ

Fikri Köstekçi'nin arkadaşı Remzi Örs ise, “Bu hayvan 2 yaşında dişi bir kısrak. Hayvanın ağzı ve burnundan iple bağlayarak yere yatırmışlar. Daha sonra tecavüz etmişler. Atın boynunda çan vardı ses çıkarmasın diye onu da almışlar” dedi.

ATA YAPILAN İNSANLIK DIŞI
MUAMELE... AT BÖYLE BULUNDU...
FOTOĞRAFLAR İKİNCİ SAYFADA...

[PAGE]




ATIN AĞZINI İPLE
BAĞLAMIŞLAR

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL