Cimbomda 1 imza 3 ayrılık

Cimbomda 1 imza 3 ayrılık
Galatasaray transferde boş durmadı. Florya'da imza günü vardı. Ayrıca 3 futbolcu ile yollar resmen ayrıldı.Abone ol

Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer ettiği Mustafa Sarp, düzenlenen imza töreniyle kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan imzayı attı.

Mustafa Sarp imza töreninde yaptığı açıklamada, Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Bülent Korkmaz'a transferindeki katkıları nedeniyle amazon seo teşekkür etti. Sarı kırmızılı takımın yeni hocası Rijkaard'ın çok büyük bir isim olduğunu belirten Mustafa Sarp, "Kendi adıma ve hocamız adına hayırlı olsun. Geçmişte Bursaspor forması ile mücadele etsem de Galatasaraylıyım ancak en iyi oynadığım maçlar Galatasaray maçları olmuştur" dedi.

ÜSTÜNEL: HASAN, ÜMİT VE AYKUT'LA
YOLLARIMIZI AYIRIYORUZ

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ise imza töreninde yaptığı açıklamada transferler hakkında bilgi verdi. Haldun Üstünel, takımın bir revizyona gittiğini belirterek, "Hasan Şaş, Ümit Karan ve kaleci Aykut'u hiçbir zaman unutmayacağız" dedi ve bu futbolcularla yollarını ayıracaklarını belirtti.

Üstünel, Ümit Karan'a menajeri aracılığıyla teklif geldiğini ve bunu görüşeceklerini söylerken, kiralık olarak oynayan oyuncuları için de son kararı Teknik Direktör Rijkaard'ın vereceğini ifade etti.

Haldun Üstünel, yabancı transferlerle ilgili ise şöyle konuştu: "Programımızda yerli ve yabancı futbolcular var. Tabii ki çalışmalarımız devam ediyor. Biten transferler hakkında sizler detaylı bilgi vereceğiz."

İMZA TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR
2. SAYFADA

[PAGE]



[PAGE]

Kategori : SPOR