Ata önce tecavüz edip sonra öldürdüler

  • Ana Sayfa
  • Ata önce tecavüz edip sonra öldürdüler
Ata önce tecavüz edip sonra öldürdüler
Önce sapık emellerini atın üzerinde gerçekleştirdiler. Atı yere yatırıp tecavüz ettiler. Ardından da atı ortadan kaldırmaya karar verdiler. Abone ol

Edirne'de Tunca nehri kenarına otlaması için bırakılan bir at, tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldü. Hurdacılık yapmak için at arabasına koş vermont seo tukları tek geçim kaynakları olan atın öldürüldüğünü gören aile atın başında gözyaşı döktü.

İddiaya göre, Edirne'nin Gazimihal Mahallesi'nde oturan Fikri Köstekçi atını otlaması için Tunca nehri kenarındaki otluk alana bağladı. Sabah atlarını bağladıkları Tunca nehri kenarına giden Köstekçi ailesi tek geçim kaynakları olan borçla aldıkları 2 yaşındaki atlarının boğularak öldürüldüğünü gördüler.

İPLE BOĞUP ÖLDÜRMÜŞLER

Baba Fikri Köstekçi ifade vermek için Polis merkezine giderken annesi Nevriye ve oğlu Süleyman Köstekçi atlarının başına gitti. Burada ağzı ve boynu iple bağlanıp boğularak öldürülen atlarını gören Köstekçi ailesi gözyaşlarına boğuldu.

9 yaşındaki Süleyman Köstekçi atlarının cansız bedeni karşılaşınca önce atlarının başına öpücük kondurdu, başını okşadı ve minik yüreği dayamayarak gözlerinden yaşlar süzüldü.

BOYNUNDAKİ ÇANI ÇIKARMIŞLAR



Kategori : GÜNCEL