Bilgi sızdırmak için cinsel ilişki

  • Ana Sayfa
  • Bilgi sızdırmak için cinsel ilişki
Bilgi sızdırmak için cinsel ilişki
Ergenekon'un son dalgasında gözaltına alınan bazı kadın görevlilerle ilgili şaşırtıcı iddialar var. Askerlerle bilgi için birlikte oldukları söyleniyor. Abone ol

Ergenekon'dan 'Mata Hari' hikayesi çıktı. Gözaltına alınan GATA'da görevli sivil kadın memurların, Ergenekon'un casusları olduğu ve ask hawaii seo erlerle birlikte olup bilgi sızdırdıkları iddia edildi

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü henüz iki iddianamenin hazırlandığı Ergenekon soruşturması genişledikçe, gözaltına alınan şüpheliler hakkındaki iddialar da çeşitleniyor.

Son iddia ise 2. Dünya Savaşı'nda Almanların hesabına casusluk yaptığı suçlamasıyla 'Mata Hari' hikayesini akıllara getirdi.

Gözaltına alınan GATA'da görevli Z.A., H.M., ve İ.Ö.,'nün de Ergenekon için bilgi toplamak amacıyla askerlerle birlikte oldukları öne sürüldü.

Foça'da gözaltına alınan D.B.,'nin ise ses kayıt cihazıyla çeşitli yerlerdeki konuşmaları kaydederek Ergenekon terör örgütü üyelerine aktardığı öne sürüldü. D.B.,'nin, bilgi sızdırmak amacıyla, askeriyedeki bazı kişilere 'kadın ayarladı' da iddialar arasında D.B., hakkında daha önce Foça'da askeri üsse kayıt cihazı sokmaya çalıştığı gerekçesiyle dava açılmıştı.



Kategori : GÜNCEL