Erdoğanın yüzüne AKP dedi

Erdoğanın yüzüne AKP dedi
Erdoğan AKP diyen edepsizdir dedi. Basın toplantısında ünlü gazeteci onun yüzüne karşı AKP dedi. Araya Mehmet Barlas girdi. Abone ol

Recep Tayyip Erdoğan, ATV'nin, yayını Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi'nden yapılan “Başbakanla Gündem” adlı programında gazetecilerin so kokulu taş rularını yanıtladı. Erdoğan siyasetten konuştuğu kadar çocuklarının ve torunlarının yaşantılarına ilişkin bilgiler de verdi.

ERDOĞAN'IN YÜZÜNE KARŞI AKP DEDİ

Gazeteci Hasan Bülent Kahraman'ın, “Demokrat Parti'de yeni bir genel başkanın seçimi, eski başbakan yardımcılarından Abdüllatif Şener'in kurduğu yeni partinin AKP ile ilişkilerinin nasıl olacağı” sorusunu yöneltirken, “AKP ifadesini AK Parti” diye düzeltmesi üzerine Mehmet Barlas araya girerek, “Gördünüz, arkadaşımızın kötü niyetle söylemedi” şeklinde espri yaptı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, gülerek, “Şimdi biliyorsunuz, askere gideriz. Ben Tuzla'da askerlik eğitimimi yaptım. Bitti artık, izne çıktık, eve geldim. Babama 'baba' diyemiyorum, 'komutanım' diyorum. Geçenlerde de asker bize çay getiriyor. Bana diyor ki Buyurun komutanım” sözleriyle karşılık verdi.

Kategori : POLİTİKA