Eurovisiona Murat Boz gitsin mi?

Eurovisiona Murat Boz gitsin mi?
Bu yılki Eurovision henüz yeni bitti ama yarışmanın tutkunları önümüzdeki sene için kulis çalışmalarına başladı bile... İstedikleri isim ise Murat Boz;Abone olHadise'nin "Düm Tek Tek" şarkısıyla 4'üncü sırayı aldığı, Moskova'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nın üzerinden sadece birkaç hafta geçmesine rağmen, Eurovision tutkunları gelecek yılki yarışma tahtakale için kolları sıvadı. Norveç'te gerçekleşecek bir sonraki yarışmada Türkiye'yi temsil edecek sanatçı konusunda, Türk Eurovision tutkunlarını aklındaki isim ise, Murat Boz...

Hayranları, 2010'da Türkiye'yi Murat Boz'un temsil etmesini arzu ediyor. Hatta bunun için kulis çalışmalarına başladılar bile. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da "Eurovision 2010'da Türkiye'yi Murat Boz temsil etsin" adında gruplar kurulmaya başlandı. Ayrıca Eurovision'un resmi internet sitesinde de, yorumlarını yazan Türk Eurovision takipçileri, "Murat Boz gitsin" şeklindeki taleplerini burada da dile getirdi.

'GENÇ KIZLARDAN OY GELİR'

Sanal ortamda, "Seneye yarışmaya erkek gitsin. Bu kişi Murat Boz olabilir", "Bana göre Eurovision için en uygun isim Murat Boz", şeklinde yorumlar yapan Eurovision tutkunları, Murat Boz'u isteme gerekçelerini ise şöyle özetliyor: "Son 2 senedir 13-17 yaş arası genç kızların verdikleri oylar yarışmanın kaderini belirledi. Bizim de gençlerin ve kızların oy verebileceği tarzda bir aday seçmemiz lazım. Bu açıdan baktığımızda aklımıza ilk Murat Boz geliyor."



Kategori : MAGAZİN