Zaccheroni 7 İtalyan futbolcuyla gelecek

  • Ana Sayfa
  • Zaccheroni 7 İtalyan futbolcuyla gelecek
Zaccheroni 7 İtalyan futbolcuyla gelecek
Teknik direktör adayı Souness'in astronomik fiyat talep etmesi Trabzonspor'da ibrenin Zaccheroni'ye dönmesine neden oldu.Abone ol

Teknik direktör adayı İskoç Souness'in astronomik fiyat talep etmesi Trabzonspor'da ibrenin İtalyan Zaccheroni'ye dönmesine neden oldu.

Trabzonspor Souness'dan vazgeçti

Teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturmak isteyen Başkan Sadri Şener'in, İtalyan Alberto Zaccheroni ile görüşeceği öğrenildi.

Ersun Yanal'ın istifasından beri Zaccheroni'nin menajerlerini bekleten Şener'in İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni'nin yanı sıra, Boşnak Vahid Halilhodziç ve Belçikalı Geo google adwords rges Leekens ile temas halinde olduğu öğrenildi. Ancak Şener'in bu isimler içerisinde kariyer olarak çok iyi olan İtalyan teknik adamla masaya oturması an meselesi.

MENAJERİ TRABZON'LA GÖRÜŞTÜ

Alberto Zaccheroni'nin İtalyan menajerlerinin Türkiye'de tek sorumlu ilan ettiği Erdoğan Belkıs, Trabzonsporlu yöneticilerle dün akşam bir görüşme yaptığını açıkladı ve şunları söyledi: "Biz ilk günden beri sözümüzü tutuyoruz, Trabzonspor'u bekliyoruz. Dün akşam bir görüşme yaptım. Ve teklifleri değerlendirdik. Sayın Zaccheroni'yle ve menajerleriyle her gün görüşüyor fikir alışverişlerinde bulunuyorum. Kendisi Trabzonspor'u adeta ezberledi. Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum Trabzonspor'un Karadeniz'e has inatçı karakterini hocamız çok seviyor. Ben de kendisinin Trabzonspor'a görev almasını çok istiyorum. Türkiye'deki tüm maddi manevi sorumluluk bana ait. Bordo-mavili yöneticilerle yaptığım yüz yüze görüşmelerde de onlara söyledim. Her konuda yardımcı olacağız. Hocamız ayrıca Trabzonspor aşığı oldu desek yalan olmaz. Çünkü daha önce yolladığımız maç kasetlerinin hepsini izlemiş, eksik yönlerinin olduğunu söyledi ve ayrıca Trabzonspor bu kadro ve oyunla nasıl şampiyon olamadı diye hayretler içerisinde"

7 İTALYAN FUTBOLCU CEBİNDE

Erdoğan Belkıs, İtalyan hocanın Türkiye'ye gelmesi durumunda cebinde 7 İtalyan futbolcunun ismi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Zaccheroni gerekli bulduğu taktirde, eksik bölgelere İtalyan oyuncular da getirecek. Şu anda Lazio'dan Simone Inzaghi, Carrizo, Cribari ile AS Roma takımından Panucci, Diamoutene, Taddei, Montella'nın bonservisleri hocamızın menajerliğini de yapan Alberto Faccini'nin elinde. Hatta para durumuna göre İtalyan'ın en ünlü oyuncularını da getirtebiliriz. Fakat hocamız öncelikle Trabzonspor'da eksik bulduğu bölgelere takviye yapılmasını isteyecek. Kendisi başarı istiyor ve Trabzonspor'a şampiyonluğu getireceğine inanıyor."



Kategori : SPOR