Türkiye liginin 2. Sivası olacağız

  • Ana Sayfa
  • Türkiye liginin 2. Sivası olacağız
Türkiye liginin 2. Sivası olacağız
Bursaspor'u zirveye taşıyan Ertuğrul Sağlam büyük düşünüyor. Başarılı hoca küçük ama sağlam adımlar atıyor.Abone ol

Bursaspor ile başarılı bir sezon geçiren Ertuğrul Sağlam yeni sezonda çıtayı yükseltti. Genç teknik adamın hedefi Sivas'ın yakaladığı başarıyı göstermek.

Yeni sezonda hedefi Avrupa kupalarına katılmak olduğunu dile getiten Sağlam, Beşiktaş ile ilgili açıklaları da dikkat çekici.. Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre; Sağlam az ama öz avukat reklam transferler peşinde.

BURSASPOR SİVAS GİBİ OLACAK

Bursa'da yola devam edeceğim. Transferde çok fazla oyuncu almaktansa az ve öz transfer yapalım mantığındayız. Aksayan mevkiilerimiz var. Bu eksikleri gidermek anlamında dört tane kaliteli; takıma katkı yapacak, kişiliğinden emin olduğumuz oyuncuları alıp transferi kapatacağız. Bu başarı; birlik, beraberlik ve adalet ile geldi. Sivas'ın futbolumuzda yakaladığı yükselişi, gelecek sezon Bursa'da görecek miyiz diye soruyorlar. Yanıtım: 'Kesinlikle evet!' Hesaplarımızdaki dört transferi gerçekleştirdiğimizde işimiz daha kolay olacak. Bizim Sivas'a göre farklı; öne çıkan özelliklerimiz mevcut... Bursa, Trabzon gibi tam bir futbol şehri. Ayrıca dağ burada; deniz burada... Yani her şey var. Buraya futbolcu getirmek Sivas'a götürmekten daha kolay. Takviyelerin; yakaladığımız havanın üzerine şehrin desteği ve katkısını da koyabilirsek, son sezonun üzerinde bir Bursaspor olacaktır. Bu sezon ligi altıncı sırada bitirdik. Bursa şehri, ikinci yarının ortalarında Avrupa Ligi'ni telaffuz ediyordu. Bu yıl olmadı. Ama herkes bilsin ki, önümüzdeki sezon da lige yine bu hedefle başlayacağız."

TAKIMIN ALT YAPISINI BEN KURDUM

Ama şu bir gerçek ki: biz ayrıldığımızda takım namağluptu. İlk hafta kazanıp lider oldular. Sezon öncesi alınan oyuncuların birçoğunu biz getirdik. Holosko ve Cisse'yi de saymak gerekir.



Kategori : SPOR