İspanyollar Mehmet Topal için kapışacak

  • Ana Sayfa
  • İspanyollar Mehmet Topal için kapışacak
İspanyollar Mehmet Topal için kapışacak
Galatasaray Yönetimi’nin, cazip bir teklif olması durumunda genç yıldızı elden çıkarabileceği ifade edildi.Abone ol

Cim-Bom’un başarılı futbolcusuna talip olan Valencia, hafta sonu yapılacak kongre sonrasında Galatasaray ile temasa geçecek. İspanyol kulübünün 7 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılılar, ge eticaret seo çen yıl Premier Lig takımlarından Everton’ın kadrosuna katmak için 8 milyon euro önerdiği Mehmet Topal’ın bonservisini en az 10 milyon euro olarak belirledi.

Daha önce oyuncusunu göndermeye sıcak bakmayan Galatasaray Yönetimi’nin, cazip bir teklif olması durumunda genç yıldızı elden çıkarabileceği ifade edildi.

Teknik direktör Rijkaard ile Mehmet Topal’ın durumunu konuşacak olan futbol komitesinin, Hollandalı hocadan “Satabilirsiniz” mesajını almaları durumunda Mehmet’e gitmesi için izin verecekleri ve bonservis rakamının 10 milyon eurodan aşağı olmayacağı kaydedildi.

Diğer taraftan İspanyol ekiplerinden Valencia ve Sevilla’nın ciddi şekilde ilgilendiği Mehmet Topal’ın, transferinin gelecek hafta başında netleşeceği belirtildi. Defansif orta saha arayan ve listesinin başına Mehmet Topal’ı yazan Valencia’da Pazar günü yapılacak başkanlık seçiminin ardından bu transfere ağırlık verileceği belirtildi. İspanyolların şu an için 7 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.



Kategori : SPOR