Beşiktaşa ya Almeida yada Kuranyi gelecek

  • Ana Sayfa
  • Beşiktaşa ya Almeida yada Kuranyi gelecek
Beşiktaşa ya Almeida yada Kuranyi gelecek
Fabian Ernst transferinden sonra gözünü Alman ligine çeviren Beşiktaş Yönetimi, forvet transferinde Kuranyi’nin alternatifini buldu.Abone ol

Beşiktaş Yönetimi, forvet transferinde Kuranyi’nin alternatifini buldu. Alman oyuncunun yüksek bonservis ücreti nedeniyle rotanın Werder Bremenli Hugo Almeida’ya çevrildiği, sonuç alınamaması halinde yeniden Kuranyi’ye dönüleceği bildirildi

Fabian Ernst transferinden sonra gözünü Alman ligine çeviren Beşiktaş’ın, Bobo’nun gitmesi dur sudi arabistan bin dawood umunda forvet transferinde Hugo Almeida’yı liste başına aldığı vurgulandı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği Kevin Kuranyi’nin yaklaşık 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle karşılaşan siyah - beyazlı yönetimin, Bundesliga’da oynayan Almeida için girişimlerini hızlandırdığı bildirildi.

Bir yandan Bobo‘yu elden çıkarmaya çalışan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, Werder Bremenli Almeida’nın transferiyle de bizzat kendisinin ilgileneceğini yönetici arkadaşlarına duyurduğu öğrenildi.

25 yaşındaki Portekizli golcünün 7 milyon euroluk bonservis bedelini daha da aşağıya indirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin, Alman kulübü ile pazarlıklara başladığı belirtildi.

2011 yılına kadar Werder Bremen ile sözleşmesi bulunan Almeida’yı ikna etmeye çalışan siyah - beyazlı kulübün, bu oyuncuya Alman kulübünden aldığı yıllık ücretin daha fazlasını vereceği bildirildi.

Denizli bastırıyor

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin ise Bobo’nun satılması durumunda Almeida veya Kuranyi ikilisinden birinin Şampiyonlar Ligi için mutlaka takıma kazandırılmasını istediği vurgulandı.

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da bulunan Beşiktaşlı yöneticilerin, bu hafta ikinci kez bu ülkeye giderek Almeida transferini bitirme aşamasına getirmeye çalışacakları öğrenildi.

Olumsuz bir gelişmede rotanın yeniden Kuranyi’ye çevrileceği, bu oyuncunun bonservisini indirmek için çaba harcanacağı ifade edildi.



Kategori : SPOR