Tuncaydan Fenerbahçeye haber var

  • Ana Sayfa
  • Tuncaydan Fenerbahçeye haber var
Tuncaydan Fenerbahçeye haber var
Savaşan bir Fenerbahçe oluşturmak isteyen Başkan Yıldırım'ın takımda görmek istediği Tuncay Şanlı'dan haber var.Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, takımı küme düşen Tuncay Şanlı’ya teklifte bulundu ancak milli yıldız, “Teşekkür ediyorum ama Türkiye’ye dönmek gibi bir düşüncem yok. İngiliz kulüpleriyle görüşüyorum” cevabını verdi...

mekke gezisi >Savaşçı ve süper bir kadro kurma hedefindeki Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım, 2 sezon önce Fenerbahçe’den ayrılıp İngiliz ekibi Middlesbrough’ya giden Tuncay Şanlı’dan geri dönmesini istedi.

Premier Lig’de küme düşen İngiliz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 27 yaşındaki yıldız oyuncuyla önceki gün görüştüğü öğrenilen Yıldırım’ın “Hem Türkiye’de hem Avrupa’da ses getirecek bir kadro kuracağız. Senin de bu takımın bir parçası olmanı istiyorum, ne dersin?” dediği bildirildi.

ADA’DA KALACAĞIM

Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Tuncay’ın “Fenerbahçe’yi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Ancak şuan Türkiye’ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Daum’u getirip iyi bir kadro kuracağınızı biliyorum. Ama ben İngiltere’de kalmak ve orada futbol hayatımı sürdürmek istiyorum.

Takımım küme düştü ancak menajerlerim Premier Lig’de güçlü birkaç kulüple görüşmeler yapıyor. Büyük bir aksilik olmazsa Ada’da kalacağım. Eğer bir gün Türkiye’ye dönersem bu mutlaka Fenerbahçe olur” dediği ifade edildi.



Kategori : SPOR