Kadının karnından bebeğini çaldı

  • Ana Sayfa
  • Kadının karnından bebeğini çaldı
Kadının karnından bebeğini çaldı
Komşu kadın 8 aylık hamile kadının karnındaki bebeğe göz dikmişti. Bebeği çalmaya karar verdi. Canice bir plan yaptı. Abone ol

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Elaine Roberts adlı kadın, 8 aylık hamile komşusu Heather Snively'nin bebeğini çalmak için korku google seo çalışması nç bir plan hazırladı. Cani kadın, 21 yaşındaki hamile kadını öldürdükten sonra karnını yararak bebeği dışarı çıkardı.

Bebeği kendi çocuğu gibi büyütmeye başlayan Roberts'ın vahşi oyunu, minik yavru hastalanınca ortaya çıktı. Bebek hastalanınca Elaine Roberts polisi arayıp yardım istedi. Bebek hastaneye kaldırıldıktan hemen sonra öldü.

Yapılan testlerde bebek ile annenin kan ve DNA sonuçlarının uyuşmadığı görüldü. Olay polise bildirilerek, araştırma başlatıldı. Polisin soruşturması sonucu henüz 8 aylık hamile iken öldürülen genç kadının cesedi, Elaine Roberts'ın bahçesinde gömülü olarak bulundu.

Polis hamile kadının nasıl öldürüldüğünü ortaya çıkarmaya çalışıyor. Mahkeme tarafından tutuklanan Elaine Roberts'ın iki çocuğu olduğu belirtildi.



Kategori : GÜNCEL