Akman köşe bucak kaçıyor mu?

Akman köşe bucak kaçıyor mu?
Ankara'daki "medya zirvesine" Akman davetliydi ancak ortalıkta yine gözükmedi. Arınç ise Akman için bakın ne dedi?Abone olBaşbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği, "Anadolu Basını Özendirme Yarışması" ödül töreni, Ankara medyasını bir araya getirdi. TRT ve AA'nın genel müdürlerinin de katıldığı törende Akman yine yoktu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, açılış için geldiği bir programda RTÜK Başkanı Akman'ın 10 gündür makamında olmamasıyla ilgili soruya tepki gös massachusetts seo tererek, "Amentü gibi her gün Zahid Akman'ı tekrarlayacağım mı?" dedi.

Arınç, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği, "Anadolu Basını Özendirme Yarışması" ödül törenine gelişinde gazetecilerin RTÜK Başkanı Akman'la ilgili sorularına tepki gösterdi.

Her gittiği programda Akman'ın durumunun sorulmasına kızan Arınç, "Arkadaşlar, kusura bakmayın! Bunlar sorulacak soru değil. Ben buraya bir açılış için geldim. Bunun için geliyorum ve siz benim yolumu kesiyorsunuz. Bana Zahid Akman'la ilgili bir soru soruyorsunuz. Amentü gibi ben her gün Zahid Akman'ı mı tekrarlayacağım? Bunu mu konuşacağız Allah aşkına. Türkiye'nin meseleleri sadece bu mu? Lütfen!" dedi.

Arınç, daha sonra "89 Yılda Basın-Yayın Fotoğraf Sergisi'nin kurdelesini keserek açılışını yaptı.

Basın Yayın Genel Müdür Vekili Salih Melek ile sergiyi gezen Arınç, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarında çıkan Arapça gazeteleri ve çeşitli fotoğrafları inceledi. Anadolu Basını 2008 Özendirme Yarışması'nın ödül töreni için düzenlenen programda konuşan Arınç, yerel basının kendini sürekli yenilemesi gerektiğini söyledi.

Halkı bilgilendirmesi ve bilinçlendirilmesi açısından yerel basının çok önemli bir görev yerine getirdiğini belirten Arınç, dereceye giren bazı yerel gazetecilere ödüllerini verdi.

Arınç, daha sonra Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün yenilenen sitesini hizmete açtı. Program ödül törenin sonra düzenlenen kokteylle sona erdi.



Kategori : POLİTİKA