Düşen uçağın parçası bulundu

  • Ana Sayfa
  • Düşen uçağın parçası bulundu
Düşen uçağın parçası bulundu
Atlas Okyanusu'na düşen Air France uçağının kuyruğunun büyük bir parçasının bulunduğu bildirildi. Bulunan ceset sayısında da düzeltme yapıldı. Abone ol

Atlas Okyanusu'na düşen Air France uçağının kuyruğunun büyük bir parçasının bulunduğu bildirildi. Bulunan ceset sayısında da düzeltme yapıldı.

Brezilya arama ekiple tennessee seo rinin, üzerinde Air France'ın mavi beyaz çizgilerinin bulunduğu büyük bir kuyruk parçasını buldukları bildirilirken, uçaktan kopan 2 koltuğun da denizde belirleniği belirtildi.

Arama ekiplerinin ayrıca, denizden yolculara ait yüzlerce kişisel eşyayı da topladıkları kaydedildi. Bulunan tüm uçak parçaları ve eşyaların su üstünde oldukları, Brezilya ekiplerinin elinde deniz dibinden eşya çıkarma olanak ve donanımı olmadığı bildirildi.

Bu arada Brezilya ordusu, bir sayım hatası olduğunu belirterek, şimdiye dek bulunan ceset sayısının 17 değil, 16 olduğunu açıkladı.

Öte yandan ABD donanmasının, 6 bin 100 metre derinlikteki uyarı sinyallerini belirleyebilecek 2 cihazı, cihazları kullanacak bir ekiple birlikte Brezilya'ya gönderdiği açıklandı.

Cihazların arama gemilerine nakledileceği ve kara kutudan gelecek sinyalleri yakalayabileceği belirtildi. Kara kutular kazadan sonra en az 30 gün sinyal göndermek üzere programlanıyorlar.




Kategori : DÜNYA