Bu da koşun ceset çıkıyor izdihamı!

  • Ana Sayfa
  • Bu da koşun ceset çıkıyor izdihamı!
Bu da koşun ceset çıkıyor izdihamı!
Edirne'de yüzlerce kişi, arama kurtarma çalışmalarını izliyor. Cesedin bulunduğu haberi kalabalığı, izdihama çevirdi!Abone ol

Edirne’de, dün yüzme bilmediği halde serinlemek için arkadaşları ile birlikte Tunca Nehri’ne giren ve akıntıyla sürüklenerek kaybolan 14 yaşındaki Hikmet Güldeniz’in cesedine ulaşıldı. Cesedin çıkartılışını ise nehrin iki kıyı delaware seo sında toplanarak köprü üzerinden yaklaşık 750 kişi film gibi seyretti.

Çavuşbey Mahallesi’nde oturan Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Hikmet Güldeniz, dün arkadaşları ile birlikte Yalnızgöz Köprüsü’ne gitti. Sıcaktan bunalan çocuklar serinlemek için Tunca Nehri'ne girdi. Yüzme bilmediği halde arkadaşlarının ısrarı üzerine nehre giren Hikmet Güldeniz, derinliği yer yer 2 metreye ulaşan suda çırpınmaya başladı.

ARAMALAR SONUÇ VERMEDİ

Arkadaşlarının kurtarmaya çalıştığı Hikmet Güldeniz, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Güldeniz suyun içine battı ve gözden kayboldu. Olayın ardından Hikmet Güldeniz’in arkadaşları polise haber verdi. Bu sırada ise çok sayıda vatandaş nehre girerek Hikmet Güldeniz’i bulmaya çalıştı. Ancak vatandaşların çabası Hikmet Güldeniz’i bulmaya yetmedi. Daha sonra gelen Edirne Arama ve Kurtarma Timi (EDAK)’ın dalgıçları da nehre girdi ancak Hikmet Güldeniz’e ulaşamadı. Havanın kararmasının ardından ise arama çalışmaları sona erdi.



AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL