Gülerden Garipoğlu ailesine çağrı

  • Ana Sayfa
  • Gülerden Garipoğlu ailesine çağrı
Gülerden Garipoğlu ailesine çağrı
İstanbul Valisi Muammer Güler Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili bir açıklama yaptı ve Garipoğlu ailesine çağrıda bulundu. Abone olİstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut cinayetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Kim olursa olsun, kimin oğlu olursa olsun bu kişinin statüsü, maddi durumu asla bu soruşturmanın hassasiyeti konusunda güvenlik güçleri üzerinde bir etki yapmaz. Garipoğ utah seo lu Ailesi için bu çocuğun adalete teslim edilmesi bir manevi mükellefiyettir. Gelsin, adaletin gerçekleşmesi için yardımcı olsun" dedi.

Cinayet sonrasına ilişkin bir görüntü bulunduğunu fakat görüntüyü izlemediğini de belirten İstanbul Valisi Muammer Güler, "İstanbul'da 2000 yılından bu yana 4 binin üzerinde cinayet işlendi. Faillerin yakalanması konusunda hiçbir oran yüzde 90'ın altına düşmemiştir" diye konuştu.

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin soruları yanıtlayan Vali Güler, adli soruşturmanın devam ettiğini belirterek, olayın kamuoyuna mal olması, sürekli bu konuyla ilgili değerlendirmeler yapılması ve ailesinin de içinde bulundukları acılı ortamı hesaba katarak kendisinin de konuyla birebir ilgilendiğini söyledi. Vali Güler, "İçişleri Bakanı da olayı takip ediyor. Hunharca işlenmiş bir cinayet, kamuoyunda son derece etki yarattı. Bu olaydan alınacak dersler var. Basın için dersler var, emniyet için dersler var, bizim için dersler var. Ailelerimiz ve çocuklarımız için dersler var. Çocuklarımızın zararlı alışkanlardan korunması için alınan tedbirlerin ne derece önemli olduğunu bize hatırlatan yönleri var.

FAİL 1,5 SAATTE BELİRLENDİ



Kategori : GÜNCEL