İşte villa partilerinin perde arkası

  • Ana Sayfa
  • İşte villa partilerinin perde arkası
İşte villa partilerinin perde arkası
Berlusconi'nin villasında çıplak başbakan görüntüsüyle ortaya çıkan skandal partilerde neler oluyor?Abone olSilvio Berlusconi’nin villasında üştsüz kızlarla yapılan partinin fotoğraflarını yayınlayan El Pais gazetesi dün de bu partilerin perde arkasını yayınladı. Bir erkeğe 4 kadının düştüğü villa partilerinde haremin bir hiyerarşisi de var...

Berlusconi, genç kızlara kelebek şeklinde bir mücevher ve günlük missisippi seo 1500 euro alışveriş parası veriyor. Kelebeği alan genç kıza şov dünyasının kapıları açılıyor. Kıdemli kızlar villada yatıyor, en yeniler günübirlik gelip gidiyor; gözdeler ise villada tatil keyfini çıkarıyor.

ŞEYHİN HAREMİ

Skandal Sardunya Adası’ndaki villada yapılan partiden çıplak başbakan fotoğraflarının basına sızmasıyla ortaya çıktı... Eski Başbakan Mirek Topolanek’in çırılçıplak görüntüsü skandalı uluslararası boyuta taşıdı. El Pais, gazetesi “İşte Papi’nin villası” başlıklı manşetinde Berlusconi’nin 12 milyon euro’luk villasında yaşananların perde arkasını da aktardı. “Şeyhin haremi” benzetmesi yapan gazeteye göre, Berlusconi 60 hektarlık bahçesi olan villasında önemli misafirlerini ağırlıyor.

MÜCEVHERİ KAPAN HAREME GİRİYOR

Misafirlerinin çoğunluğunu 17-29 yaş arasındaki genç kızlar oluşturuyor. Hatta gazeteye göre evdeki insan oranı her zaman 'bir erkeğe karşılık dört kadın’şeklinde. Haremde kıdemlerin gözetildiği bir hiyerarşi de uygulanıyor... Berlusconi villasındaki partilere katılan kızlara kelebek şeklinde bir mücevher armağan ediyor. Bu mücevheri alan kız Sinyor’un haremine de girmiş oluyor. Bu şekilde televizyon programlarında, dizilerde ve şov programlarında yerini garantiliyor.



Kategori : MAGAZİN