Zurab Khizanishvili Üstünelin gözdesi durumunda

  • Ana Sayfa
  • Zurab Khizanishvili Üstünelin gözdesi durumunda
Zurab Khizanishvili Üstünelin gözdesi durumunda
Galatasaray Yönetimi, Hollandalı teknik adamın transferinden sonra savunmaya takviye yapmayı öncelikli hedef olarak belirledi.Abone ol

Teknik direktörlüğe dünyaca ünlü isim Frank Rijkaard'ı getirerek futbol kamuoyunun takdirini kazanan Galatasaray Yönetimi, Hollandalı teknik adamın transferinden sonra savunmaya takviye yapmayı öncelikli hedef olarak belirledi.

Rijk vajinismus tedavisi aard'ı adeta tek başına aylarca uğraştıktan sonra Galatasaray'a kazandıran yönetici Haldun Üstünel'in savunmanın ortasına yine sürpriz bir isim belirlediği öğrenildi. Futbolu yeni bırakan Tugay Kerimoğlu'nun takım arkadaşı Zurab Khizanishvili, Üstünel'in gözdesi durumunda...

Geride kalan sezonda Servet ve Emre Güngör'ün sakatlıkları, bekleneni veremeyen Meira'nın satılması sonrasında savunmanın ortasında sezon boyu sıkıntı çeken sarı kırmızılılar, Gürcü futbolcunun transferini bir an önce bitirerek, Rijkaard'a savunmada sıkıntı yaşatmak istemiyorlar.

SAVUNMADA OYUN KURUYOR

27 yaşında olan Khizanishvili, 2005 yılından beri Blackburn Rovers forması giyiyor. Kulübü ile sözleşmesinin gelecek yıl sona erecek olması Gürcü oyuncunun maliyetinin yüksek olmayacağını ortaya çıkarıyor.

Gürcü Milli Takımı'nın formasını 58 kez giyen Khizanishvili yüksek tekniği ile savunmada oyun kurabilen bir stoper olarak dikkati çekiyor.

Haldun Üstünel'in, bir kez daha Frank Rijkaard ile görüştükten sonra Khizanishvili'nin transferini bitirmek üzere bu hafta ortasında İngiltere'ye gideceği öğrenildi.



Kategori : SPOR